Arama sonuçlarınız
Plaza Cubes Sanal Hazır Ofis

Almanya Düsseldorf’ta Size Özel Hazır ve Sanal Ofis Seçenekleri

Almanya’nın en önemli şehirlerinden olan Düsseldorf, yoğun ticaret hayatı ile ekonominin kalbinin attığı şehirlerden yalnızca biridir. Plaza Cubes, şehrin tam merkezine kurduğu Hammer Stresse 19 ile hem sanal ofis, hem de hazır ofis kullanımının ayrıcalığını girişimcilere kazandırıyor.

İlgi çekici bir mimariye sahip olan ve estetik iç tasarımı ile kendisini tercih eden her girişimciye prestij kazandıran bu yapı, işlevsellik anlamında da ofis ihtiyacınızı eksiksiz bir şekilde gideriyor.

Neden Düsseldorf?

Avrupa’nın en güçlü ekonomisine sahip olan ülkelerden biri olan Almanya’nın merkezi şehirlerinden biri olan Düsseldorf, 24 saat aktif şehir hayatı ile birçok girişimciye ev sahipliği yapmaktadır. Almanya’da plazalar şehri olarak da bilinen Düsseldorf, uluslararası ticarette de söz sahibi olan bir şehirdir. Zengin kültürü, sosyal hayatın hareketliliği ve iş hayatının dinamikliği de bu şehri ön plana çıkaran unsurlar arasındadır.

Yurt Dışında Sanal Ofis Açmanın Avantajları

Günümüzde girişimcilerin dijital hayata olan ilgileri ticareti çok daha küresel bir boyuta taşımıştır. Zaman ya da mekân fark etmeksizin dijital ortamda yapılan işlerde, Avrupa’nın önde gelen şehirlerinde bir ofis adresi bulundurmak işleri daha kolay bir hale getiriyor. Almanya’da sanal ofis açma şansı veren Plaza Cubes, yurt dışı ile bağlantılı olarak çalışan müşterilerine büyük bir prestij kazandırıyor.

Sanal ve hazır ofislerin getirdiği pek çok avantaj vardır. Bunların başında bu ofisleri dilediğiniz kadar kullanabilmeniz gelir. Örneğin sadece 2 saatliğine önemli bir müşteri ile görüşme ya da ekibinizle toplantı yapmak için bile sanal ofis kiralayabilirsiniz. Ofisi dilerseniz fiziki olarak, dilerseniz de yalnızca yurt dışında bir ofisiniz olduğunu göstermek adına kullanabilirsiniz.

Yurt dışında açılan her sanal ofis, dünyanın farklı bölgelerinden girişimcilerle tanışmanıza da yardımcı olur.  Böylece networkünüzü geliştirerek farklı sektörlerden destek alabilirsiniz.

Almanya Düsseldorf’ta Size Özel Hazır ve Sanal Ofis Seçenekleri

Yurt Dışında Sanal Ofis Açabilir Miyim?

Evet. Birçok girişimci bu konuda büyük bir muallak yaşasa da yurt dışında sanal ofis açmak oldukça kolay bir işlemdir. Türkiye’de bulunduğunuz lokasyondan dahi sanal ofissizinizi kiralayabilir ve işlemlerinizi halledebilirsiniz. Oldukça fazla kullanılan e-ticaret siteleri ile ortak çalışan girişimciler, yurt dışında ofis açarak olası kargo işlemlerinden de maliyeti düşürülmüş bir şekilde faydalanabiliyorlar.

Sanal ofis kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen birinin illa bir şirketi olmasına gerek yoktur. Freelancer çalışanlar da sanal ofis hizmetinden faydalanabilir. Böylece freelancer olarak da prestijiniz bir şahıs şirketi kadar yüksek olmuş olur.

Almanya Düsseldorf’ta Size Özel Hazır ve Sanal Ofis Seçenekleri

Sanal Ofis Hizmetleri Nelerdir?

Sanal ofisinizi nerede açmış olursanız olun Plaza Cubes’un ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Şirketiniz için yasal bir adresiniz olurken, sabit bir telefon ve sekreter hizmeti, toplantı salonlarında belirli sayılardaki gruplarla toplantı yapabilme imkânı, ücretsiz internet kullanımı ve ikramlar gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca sizin adınıza gelen kargolar da sabit sekreterler tarafından size teslime dilmek üzere alınır.

Hazır ofis çözümleri sunan Plaza Cubes, Düsseldorf’da hizmet verdiği Hammer Stresse 19 ile pek çok ayrıcalığı müşterilerine sunmaktadır. Ofis binasının yanında Radison Blu Medai Harbour ve Ladestation Raddison Blu otelleri bulunmaktadır. Böylece hem sizin hem de müşterileriniz için konaklama imkânı da sunmaktadır.

Almanya Düsseldorf’ta Size Özel Hazır ve Sanal Ofis SeçenekleriAlmanya’da Hazır Ofis Fiyatları

Düsseldorf’ta bulunan Plaza Cubes Hammer Stresse 19, hazır ofis, sanal ofis, coworking, sabit masa ve toplantı odası hizmeti ile müşterilerine farklı seçenekler sunuyor. Bu lokasyonda bulunan ofislerin fiyatları Plaza Cubes’un diğer konumlardaki ofislerinden farklı olarak Euro cinsinden fiyatlandırılmaktadır. Saatlik, günlük ya da aylık olarak kiralanan ofislerde fiyatlarda bu detaylara göre değişkenlik göstermektedir.

(Visited 361 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır