Arama sonuçlarınız
Start-up ve Oyun Firmalarının Hayali Oyun Odalı Bir Ofis!

Start-up ve Oyun Firmalarının Hayali Oyun Odalı Bir Ofis!

Gün içinde kafa dağıtmak için oyun oynayanların sayısı oldukça fazla. Yoğun iş hayatınızda stresten uzaklaşmak ve veriminizi artırmak için de oyunların faydasından söz edilebilir. Eğer gamer, start-up ya da girişimci olarak hayallerinizdeki çalışma ortamına ulaşmak istiyorsanız, iş yerinde oyun oynama keyfi için Plaza Cubes’un Maslak Sun Plaza’daki ofisi tam size göre!

Burada mesai saatiniz boyunca sürekli iş yetiştirme stresini bir yana bırakarak çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Ofis olarak kullanabileceğiniz coworking alanlarına çok yakın olan game room’a her zaman gelebilirsiniz. Dinlenmek, kafa dağıtmak veya stres atmak için bu odada birbirinden çeşitli oyunları bulabilirsiniz. Plaza Cubes iş veriminizi artırmak için size ihtiyacınız olan ofis ortamını kuruyor!

Start-up ve Oyun Firmalarının Hayali Oyun Odalı Bir Ofis!

Hem Çalışın Hem de İş Yerinde Oyun Oynama Keyfini Yaşayın!

Plaza Cubes’un hazır ofisleri, işlerinizi yürütebilmeniz için oldukça ideal bir çalışma ortamı sunar. Bu sayede iş yeri ortamını eksiksiz bir şekilde yaşamanız mümkündür. Dilerseniz hazır ofisleri veya ortak çalışma alanlarını da tercih edebilirsiniz. Tek bir yerde aradığınız tüm ortamları bulma imkanı elde edebilirsiniz. Ofis ortamında farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir hizmet alanına sahip olabilirsiniz. Özellikle bir start-up olarak uzaktan çalışma, freelancer çalışma gibi sistemlere sahip olabilirsiniz. Bu durumda da bazen ofis ortamına ihtiyaç duyabilirsiniz. Toplantı yapmak, odaklanmak veya çalışan diğer kişilerle bir arada olmak için hazır ofisler sizin için oldukça uygundur. Bu hazır ofislerde çalışmak bir girişimci olarak size de iyi gelebilir. Oyun odalı ofis imkanından yararlanarak iş yerinde aradığınız keyifli ortamı bulabilirsiniz. Çalışma alanlarına çok yakında bulunan bu oyun odasında farklı oyunlar oynayarak verimliliğinizin arttığını görebilirsiniz.

Start-up ve Oyun Firmalarının Hayali Oyun Odalı Bir Ofis!

Ofisinizden Asla Çıkmak İstemeyeceksiniz!

Çalışma alanlarına uyarlanabilir oldukça fazla ofis oyunu için ev sahipliği yapan Plaza Cubes, Maslak Sun Plaza’daki ofisi ile siz oyun sever girişimci ve çalışanlara hitap ediyor. Çalışmak için buraya geldiğinizde sizi bir game room da bekliyor olacak. İşten sıkılıp dinlenmek istediğinizde bu game room’da vakit geçirebilirsiniz. Oyun odalı ofis olarak hizmet veren oldukça az sayıdaki şirketlerden biri olan Plaza Cubes, hayallerinizi süsleyen iş yeri ortamını sizlere sunarak verimliliğinizi artırmayı hedefliyor. Ofis oyunu olarak uyarlanabilen birden fazla eğlenceli oyun ile sıkılmadan saatlerce çalışabilirsiniz. Kafanızı dinlemek için iş yerinden hiç ayrılmak istemeyeceksiniz.

Hazır Ofislerde Oyun Odası Lüksü Sun Plaza’da!

Bir girişimci olarak çalışma şekliniz oldukça önemli; çünkü verimliliğiniz her şeyden olumlu veya olumsuz etkilenebilir. İş saatleriniz boyunca yalnızca önünüzde projeye odaklanmak sizi yorabilir. Bu durumda kendinizi hemen game room’a atarak iş yerinde oyun oynama deneyimini yaşayabilir, kafanızı boşaltabilirsiniz. Hem gamer hem de start-up olarak hem iş hem de oyun hayatında yer alabilirsiniz.

Start-up ve Oyun Firmalarının Hayali Oyun Odalı Bir Ofis!

Hazır iş yeri, sanal ofis, ortak çalışma alanlarını bir arada sunan Sun Plaza Maslak Plaza Cubes, oyun odalı ofis lüksüne sahip olmanızı sağlıyor. Çalıştığınız alandan çıkarak hemen game room’a ulaşabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ofis oyunu oynama keyfi ile verimliliğinizin ne kadar arttığını kısa süre içinde görebilirsiniz. Gamer, start-up veya girişimci olarak ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, rahat edebileceğiniz, kendinize uygun oyun odalı ofisler ve ofis oyunları Plaza Cubes’te sizleri bekliyor.

(Visited 392 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır