Arama sonuçlarınız
Önemli Toplantılarınız için Modern Toplantı Odaları

Önemli Toplantılarınız için Modern Toplantı Odaları

İş hayatının en önemli etkinliklerinden bir tanesi de toplantılar. Gerek kendi işiniz, gerekse çalıştığınız şirketin işleri olsun; iş ile ilgili aşamaları konuştuğunuz, değerlendirdiğiniz ve bunun sonucunda tüm önemli kararları aldığınız toplantıların verimli geçmesi oldukça önemli bir konu. Dolayısıyla bu kararları verdiğiniz mekanlar sadece basit bir toplantı odası değil basit bir odadan daha fazlasına sahip olmak zorunda. Günümüz rekabet koşullarında prestij kazanmak ve bunun sonucu olarak başarılı işlere imza atarak iş verimini artırmak büyük bir başarı olarak kabul ediliyor. Bu başarı için ihtiyacınız olan şeyleri hiç düşündünüz mü? Bunlardan bir tanesi ile başlayalım…

 

Günlük Toplantı Odası Kiralama Hizmetine Neden İhtiyaç Duyarsınız?

Büyük bir şirkette çalışıyor olabilir ve gerektiğinde kullanmak üzere mütevazi toplantı odalarına sahip olabilirsiniz. Ancak şirketiniz çalışanları için gerçekleştirdiğiniz eğitim ve seminerler başta olmak üzere kalabalık gruplar için toplantı odanız yeterli büyüklükte olmayabilir.

Tamamı daha küçük düşünelim o halde. Küçük bir şirketiniz var. Toplantı odanız yok ya da önemli bir müşterinizi ağırlayabilecek konfor ve teknolojik imkanlara sahip değil.

Ya da henüz bir şirket sahibi değilsinizdir. Ancak kurulması yolunda çok önemli adımlar atıyor ve bu adımlar için gerçekleştirmiş olduğunuz görüşmelerde ihtiyaç duyduğunuz yegane şey bir toplantı odasıdır.

Bu ve bunun gibi onlarca senaryo oluşturulabilir. Sonuç olarak vardığımız nokta şu: her senaryodaki ihtiyacı karşılayacak şeyin şehrin önemli bir noktasında, modern, konforlu bir toplantı odası olduğudur.

 

Plaza Cubes 12 Lokasyonda Modern, Konforlu Toplantı Odaları İle Çalışma Veriminizi ve İş Prestijinizi Arttırın!

Biri Plaza Cubes’tan bahsetti sanırım. O zaman biz de kendimizi kısaca tanıtalım. Plaza Cubes olarak toplantı Salonlarımız ile Ankara, Düsseldorf, İstanbul ve İzmir’de 12 lokasyonda olmak üzere kolaylıkla ulaşabileceğiniz, merkezi bölgelerde yer almaktayız. Tüm ofislerimiz metroya, otobüs duraklarına yürüme mesafesinde olup, size en yakın yerde toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 10-20 kişilik toplantı salonu ve 50 kişilik eğitim-seminer salonlarımız modern ve ihtiyaca yönelik teknolojik gereksinimlerin karşılanacağı şekilde dekore edilmiştir. Toplantı salonlarımızı, saatlik, günlük ve aylık olarak kiralayabilir, müşterilerinizi en güzel bir şekilde ağırlayabilir ve verimli bir toplantı gerçekleştirebilirsiniz.

 

Plaza Cubes Toplantı Odası Kiralamanın Avantajları

Sunumlarınız, mülakatlarınız ve iş görüşmeleriniz için gerekli her şey bir toplantı odasında toplandı! İhtiyacınız olan süreyi belirleyin, toplantı yapacağınız yere karar verin, gerisini bir tuş ile halledin…İşte toplantı odası kiralama hizmetinin avantajları:

  • Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Almanya’da ise Düsseldorf’ta yer alan ofislerimizdeki toplantı odaları bulundukları şehrin iş dünyası için en prestijli lokasyonlarında yer alıyor olması en önemli avantajlardan biri.
  • Toplantı odası kiralama hizmetimizde süreyi siz belirliyorsunuz. İhtiyacınız kapsamında günlük, haftalık sürelerde ve farklı kişi sayıları için kiralama yapabiliyorsunuz.
  • Plaza Cubes’a ait olan ofislerin tamamı başta metro olmak üzere toplu taşıma ile ulaşım açısından en uygun lokasyonlarda bulunduğu gibi kendi özel aracınız ile ulaşım sağlamak istediğinizde de rahatlıkla ulaşabiliyor ve otopark vb. imkanlardan da faydalanabiliyorsunuz. Ofislerimizin toplu taşıma araçlarına yakınlığı özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlere koyulan toplantılara yetişme hususunda katılımcılara büyük avantaj sağlıyor.
  • Ziyaretçileriniz ve siz ofisimize geldiğiniz andan itibaren güler yüzlü personelimiz tarafından karşılanıyor ve toplantınızın ilk anından son anına dek ihtiyaç duyduğunuz tüm destek tarafınıza sağlanıyor.
  • Plaza Cubes ofisleri sizlere ve konuklarınıza bulunduğunuz şehrin en prestijli bölgesinde buluşma imkanı veriyor. Toplantı öncesinde ofisimize gelen konuklarımız her biri tasarımı ile göz kamaştıran lounge alanlarımızda ağırlanıyor ve ikramlardan faydalanabiliyorlar.
  • İhtiyacınız olan tüm teknik donanıma sahip olan toplantı odalarımız önceden belirttiğiniz kişi sayısına göre siz gelmeden organiz ediliyor.
  • Toplantı sırasında sizin için gerekli olan Projeksiyon, LCD ekran, Flipchart, Beyaz tahta, Ses sistemi ve mikrofon vb. tüm teçhizatın gerekli kurulumu ve kontrolü kurum içinde hazır bulunan Plaza Cubes’ün profesyonel IT destek ekibi tarafından sağlanıyor.
  • Büyük şirket organizasyonları, eğitim ve seminerler için daha büyük alanlara ihtiyaç duyan şirketlere özel toplantı odalarımız planlanabiliyor.
  • Önceliğimiz sizlerin memnuniyeti. Bu nedenle tüm toplantı salonlarımızı birinci sınıf mobilyalar ile donatarak sizlere konforlu bir ortam sunuyoruz.
  • Ücretsiz olarak sunduğumuz yüksek hızdaki internet hizmeti sayesinde video konferans erişimi dahil sorunsuz bir şekilde tüm online işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Plaza Cubes sizlere sanal ofis ve hazır ofis hizmetlerinin yanında toplantı odası hizmeti ile de işiniz için gerekli toplu ofis çözümlerini bir arada sunuyor.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır