Arama sonuçlarınız
Plaza Cubes Sanal Hazır Ofis

Konsantrenizi Artıran Hazır Ofis Kiralama Çözümleri

Hazır Ofis kavramı son dönemin yeni trendlerinden… Dünyada oldukça yaygın olan fakat çok faydalı olmasına rağmen Türkiye’de hala birçok kişi ve firma tarafından bilinmeyen hazır ofis kiralama anlayışı firmalara sağlamış olduğu maliyet avantajlarının yanı sıra iş hayatında prestij ve ciddi bir network ortamı da sağlıyor.

İnternet dünyasının büyümesi ile beraber freelance, yani serbest çalışma oldukça artış gösterdi. Bunun yanı sıra şirket kuran ve küçük bir ekibe sahip olması sebebiyle baştan bir ofis kiralamak istemeyen kişilerin sayısı da oldukça arttı. Her ne kadar serbest çalışan kişiler genellikle ev, kafe gibi ortamlarda işlerini sürdürmeyi deneseler de konsantrasyon gibi sorunlar yaşayabiliyor. Bu gibi sorunların çözümü Hazır ofise sahip olmak. 

Kolaylaştırıcı Hazır Ofis Seçenekleri

Ofis kiralamak isteyen kişiler için hazır ofisler rahatlatıcı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle şirketler için hazır ofisler oldukça kolaylaştırıcı olabilir. Çünkü bazı şirketler küçük ekiplerden oluşabiliyor ve bu ekiplerin toplantıları veya çalışmaları için hazır ofisler oldukça idealdir. Üstelik hazır ofis kiralama ve ortak ofis kiralama son derece basittir. İçerisinde birçok farklı hizmeti barındıran hazır ofisler genel olarak ulaşım imkanı oldukça kolay olan, merkezi yerlerde konumlanmıştır.

Hazır Ofislerin Özellikleri

Hazır ofisler içerisinde birçok ekipmanı barındırabiliyor. Mobilyasından ısıtmasına ya da soğutmasına kadar pek çok gerekli eşyayı ofis içerisinde bulmak mümkündür. Yönetici asistanı sayesinde şirketinize gelecek telefonlar ya da e postalar da yanıtsız kalmıyor. Ofisin hazırlanması, altyapı hizmetleri gibi hizmetler de hazır ofisler sayesinde oldukça basittir. Özellikle altyapı sorunu yüzünden düşük hızda internet problemi, hazır ofisler sayesinde tarihe karışıyor.

Hazır Ofis Kiralama Fiyatları

Hazır Ofis Fiyatları bulunduğu lokasyona, metrekare büyüklüğüne ve sunulan hizmetlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Farklı lokasyonlarda bulunan hazır ofisler sayesinde şehirlerin merkezlerinde ofisinizin olması mümkün olabilir. Ofislerin özelliklerindeki farklar sebebiyle sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün değildir ama hazır ofisler, normal ofis kiralama, mobilyalarını satın alma gibi etkenler göz önünde bulundurulduğunda son derece uygun görünüyor.

Hazır Ofislerin Avantajları

Hazır ofislerde ofis hizmetleri de sağlandığından ö çalışanlar yalnızca işlerine odaklanabiliyor. Böylece çalışan kişiler iş hayatlarında daha başarılı olabiliyor. Ayrıca rezervasyon sistemi ile toplantı salonlarını ayırtabilir, bu sayede ekip toplantılarınızı konforlu bir adreste gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra gelen konuklar da toplantı salonlarında ağırlanabiliyor.

Ayrıca ekipteki kişi sayısına göre farklı hazır ofis çözümleri de bulunabilir. Bu sayede çalışan kişiler kendi ihtiyaçlarını en iyi karşılayabilecek ofisi rahatlıkla seçebilmekte. Bunların yanı sıra hazır ofisler son derece güvenilir olmaktadır. 7/24 çalışan güvenlik kameraları ve bina güvenliği ile oluşabilecek hırsızlık olaylarının da önüne geçmektedir. Ayrıca binalara kartlar ile girildiğinden ötürü de ekstra bir güvenlik sağlanmaktadır. Yani hazır ofislerde bıraktığınız eşyalar tüm bu güvenlik önlemleri sayesinde güvende olmaktadır. Yine de eşyalarınızın sorumluluğunun kendinize ait olduğunu unutmamanız gerekiyor.

Hazır Ofisler Sayesinde Daha Sosyal Olun!

Hazır ofislerde sosyalleşmek de mümkün oluyor. İş merkezlerinde olan ortak alanlarda yeni insanlar ile tanışmanız oldukça kolay. Ayrıca Plaza Cubes tarafından verilen davetlere katılarak da yeni insanlarla iletişime geçebilirsiniz Sizin yaptığınız işi yapan veya farklı bir iş ile uğraşan kişilerle tanışarak hem sosyal ağınıza hem de iş ağınıza yeni kişiler ekleyebilirsiniz. Lounge alanlarında hem yeni insanlar ile tanışabilir hem de ikramlardan tadabilirsiniz. Sınırsız çay ve kahve ile güne güzel başlamanız ya da gün arasında kendinizi ödüllendirmeniz de mümkün.

Yani hazır ofisler konsantre olunmasını sağlamasından sosyalleşme fırsatı sunmasına kadar pek çok iyi özelliği bünyesinde barındırıyor Hem güvenilir olan hem de kaliteli bir hazır ofis çözümü sunan Plaza Cubes sayesinde ihtiyacınız olan hazır ofise oldukça kolay bir şekilde ulaşmanız mümkün!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır