Arama sonuçlarınız
İzmir’de İş Dünyasının Kalbi Bayraklı’da Atıyor!

İzmir’de İş Dünyasının Kalbi Bayraklı’da Atıyor!

İzmir’de başlayan değişim rüzgarı İzmir’e yepyeni bir yüz kazandırdı. Bu değişimden en büyük payı Bayraklı’nın aldığını net bir şekilde görebiliyoruz.  Yükselen gökdelenleri, prestijli plazaları, İZBAN, metro gibi toplu ulaşım ağının bu noktada yoğunlaşması, havalimanına ve şehrin tüm bölgelerine ulaşımı sağlayan bağlantı yollarına yakınlığı ve altyapısı ile Bayraklı artık İzmir’in yeni yüzü.

Hal böyle olunca da iş dünyası tarafından Bayraklı’ya büyük bir göç başladı. Son dönemde farklı sektörlerden yerli ve yabancı birçok firmanın bölgeyi tercih ettiğini görüyoruz. Bu durumda bölgedeki ofis kiralarının ciddi oranda arttığını tahmin etmek çok da zor değil.

Fakat bu bir sorun değil. İzmir Bayraklı’da ofisinizin olması için yüksek meblağlar ödemenize gerek yok. İzmir Bayraklı’da ofis kiralama hizmeti veren Plaza Cubes, Mistral binasındaki ofisinde sizlere ekonomik fiyatlı ofis kiralama çözümleri sunuyor.

 

İzmir Bayraklı’da Bir Ofisinizin Olmasının Size Sağlayacağı Avantajlar

  • Hem havalimanı hem de diğer merkezi bölgelere geçiş için gereken tüm bağlantı yollarına yakınlığı,
  • Bölgedeki önemli iş merkezlerinin İZBAN ve metro gibi raylı sistemlere eşit uzaklıkta olmasından dolayı araç sahibi olmayan çalışanlar için ulaşım açısından cazip bir bölge olması
  • Farklı sektörlerden yerli ve yabancı birçok firmanın bölgeyi tercih etmesi,
  • Alsancak gibi eski yerleşim merkezlerine kıyasla otopark sorununun olmaması,
  • Yeni nesil teknolojik altyapıya sahip güvenli ve konforlu iş merkezlerinin bu bölgede toplanması

 

Plaza Cubes’te Hazır veya Sanal Ofis Kiralayın, Hem Prestijinizi Hem De Konforunuzu Arttırın!

Plaza Cubes’ü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu merak ediyorsunuz değil mi? En başta güvenilir hizmet ve misafirperverliğimizi vurgulamak isteriz. Daha sonrasında ise işe biraz keyif katmak gerektiğine inanıyoruz. Amacımız ofislerimizdeki çalışma atmosferini rutinden çıkararak keyifli hale getirmek.

Mistral İzmir binasında 39. ve 42. Katlarda muazzam bir manzaraya, yaratıcılığını ve veriminizi arttıracak  tasarıma sahip ortak alanlara ve kaliteli ofis mobilyalarına sahip 2 ofis katımız sizi bekliyor.  Neden ofisiniz İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da ve İzmir’in en prestijli plazalarından birinde olmasın?

 

Ortak kullanım alanlarımızda  taze kahvenizi  keyifle yudumlarken diğer müşterilerimizle birlikte sohbetler ve işbirlikleri gerçekleştirebilir, hem sosyalleşip hem de network ağınızı genişletebilirsiniz.  Tüm bunlar kurum kültürümüzün bir parçasıdır ve bize düşen ise bu mutluluğunuzu paylaşmaktır.

 

Hazır Ofislerimiz Hemen Taşınmaya Hazır, Siz Yalnızca Bilgisayarınızı Alın, Gelin!

Temel ofis mobilyalarınız, telefon hattı ve internet, ofislerimizde hazır olarak bulunmaktadır. İşinizi başlatmak için ihtiyaç duyulan ekipman, mobilya, bina, bilgi işlem, tasarım gibi yatırım maliyeti kalemleri (CAPEX) sıfırdır. Plaza Cubes olarak gerekli tüm yatırım bizim tarafımızdan yapılmaktadır. Kiralamalarda ödenen Stopaj vergisi ise bulunmamaktadır. Sekreterlik ve karşılama hizmetlerine varıncaya kadar tüm süreçlerin yönetimi Plaza Cubes tarafından sağlanmakta olup tek bir faturada kırılımlı olarak hizmet kalemleriniz tarafınıza iletilmektedir.

 

Sanal ofis ile Çağrı Cevaplama, Posta Yönlendirme, Prestijli İş Adresi İmkanı

Sanal ofisler satın aldıkları paket dahilinde 2 kişilik lounge ve ortak alan (Coworking) kullanım hakkına sahiptir. Lounge ve ortak alanlarda masaların tamamında prizler bulunur ve ücretsiz Wi-fi hizmeti sunulmaktadır. Mesai saatleri içinde (09.00 – 18.00) sınırsız çay, kahve  ve tüm sıcak içecekleriniz  ücretsizdir. Sanal ofisler için satın aldıkları paket kapsamında firmalarına ya da şahıslarına özel telefon numarası sağlanır. Sanal ofis firmaları için gelen çağrılar karşılanır, firmanın talebi doğrultusunda istenilen cep ya da sabit numaraya yönlendirilir. Bu numarayı kartvizit, web sitesi, sosyal medya, ilan vb. alanlarda paylaşabilirler.

 

Modern, Konforlu ve Teknolojik Altyapıya Sahip Toplantı Odaları!

Hazır ofisler için rezervasyon yaptırmak kaydı ile günde 1 saat ve ayda toplam 30 saat, sanal ofislerde ise satın alınan paket kapsamına göre ayda 5 saate varan sürelerde, yine rezervasyon yaptırmak kaydı ile toplantı odaları kullanıma sunulmaktadır. Ekstra satın almalar ile bu kullanım süreleri arttırılabilmektedir.  Ayrıca hazır ve sanal ofis müşterimiz olmayan dış müşterilerimiz de saatlik, günlük olarak toplantı odalarımızı kiralayabilmektedir. Toplantı odalarımızda yüksek hızlı ve ücretsiz internet, projeksiyon, LCD ekran, flipchart, beyaz tahta, ses sistemi ve mikrofon, kurum içinde profesyonel IT desteği sunulmaktadır.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır