Arama sonuçlarınız
Ekim Ayı Sanat Etkinlikleri

Ekim Ayı Sanat Etkinlikleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ekim Ayı Sanat Etkinlikleri

Ekim Ayı Sanat Etkinlikleri ve Sonbahar Sanat Etkinlikleri yazımızdan herkese merhabalar, sonbaharda havalar iyiden iyiye soğumuşken evde oturmayalım dedik! Bu dönemde sanat ve kültür etkinliklerini sizler için derledik!

 

FİLM EKİMİ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28729″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Evet sinema severlerin en çok keyif aldığı dönem geldi bile! Film ekimi bu sene 4-13 Ekim arasında İstanbul’da 10 gün sürecek! Film ekiminde hangi filmler var, hangi salonda gösterimde buradan detaylıca ulaşabilirsiniz.

Film severler için Film Ekim’nde yayınlanan filmler ise şu salonlarda gösterimde olacak; Atlas 1, Beyoğlu, City’s, Kadıköy ve Rexx.

  1. Akbank Caz Festivali

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28727″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

1991 yılından beri süre gelen Akbank Caz festivali gerçek bir sonbahar sanat etkinliği. Bu seneki Akbank Caz Festivali 17-27 Ekim tarihleri arasında. Hem de birbirinden özel sanatçılar ve performanslarıyla! Tüm festival boyunca yerli-yabancı 130 performans sanatçısı sahne alacak. Genişleyen caz müzik yelpazesi ile biletleri online olarak gün ve performansa göre satın alabiliyorsunuz.

Autumn Fest Buca

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28725″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

En güzel 2019 sanat etkinlikleri içerisinde yer alan Autumn fest 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek ve birçok sevilen şarkıcı sonbahara renk katacak tam bir müzik ziyafeti yaşatacak. İzmir’de sonbahar sanat festivalleri içerisinde yerinizi alın.

 

Erdil Yaşaroğlu Oyun Komedi

 

Yapı Kredi Bomonti Ada’da gerçekleşecek olan sonbahar sanat etkinliğimiz 3 Eylül-3 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

 

Red Bull Müzik Festivali

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28721″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sonbahar Ekim Ayı İstanbul Etkinlikleri içerisinde müziğe doyacağınız kısma geldik. Dünyanın en popüler şehirleri Newyork, Paris ve Los Angeles sonrasında şimdide İstanbul’da onlarca sanatçı yerini alıyor. Dikkat çekici beğenilen performanslar, Red Bull müzik festivali 1-15 Ekim arasında sizleri bekliyor.

Festival Programı ise şöyle;

4 Ekim Alpha Beat Night

5 Ekim Aposynthesis Night

12 Ekim Ballroom Night –

İstanbul sanat etkinlikleri arasında yerini alan festival, İstanbul Deniz Müzesi, Moda Sahnesi, Feriye, Volkswagen Arena gibi farklı mekanlarda gerçekleşecek.

 

Performing Art

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28723″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fransız koreograf Noe Soulier Arter’de gerçekleştireceği performans ile sizlerle. Sanat yapılarını sergi niteliğiyle harekete dayalı koreografi ile sergiliyor olacak.

Detayları:  12-13 Ekim, Arter Sevgi Gönül Oditoryumu, Biletler ise 30-40 TL.

 

Plaza Cubes olarak sizlere Sonbahar’da sanat festivallerini önerdik, havalar soğurken eve kapanmak yerine sanat ile daha çok dinlenebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

En prestijli lokasyonlarımızı ise Sanal Ofis ve Hazır Ofis başlıklarından inceleyebilirsiniz.

Keyifli Ekim’ler![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(Visited 16 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır