Arama sonuçlarınız

Coworking Alanlarına Dair Merak Edilenler

Son dönemin yeni çalışma trendlerinden biri olan yurt dışında coworking space olarak bilinen sistem bir çeşit ortak kullanımlı ofis hizmetidir. Türkçe karşılıında değişen, dönüşen ve teknoloji ile giderek büyüyen dünyanın içinde küçük bir çalışma alanı olarak tanımlansa da bu alan sizin geleceğiniz için çok büyük bir başlangıç olabilir. Henüz kurmayı hayal ettiğiniz ya da çoktan kurmuş olduğunuz şirketiniz veya startup girişiminiz için büyük ve pahalı fiyatlı ofislere, bu ofislerdeki gereksiz aylık sabit giderlere hiç gerek yok.  Coworking space hizmetlerinde hizmet türünüz sanal ofis de olsa kiralama yaptığınız ofislerin ortak çalışma alanlarındaki masalarda işlerinizi planlayabilir, sanal paketiniz bünyesindeki diğer tüm hizmet desteğini alabilirsiniz. Peki, Coworking nedir? Elbette detaylı anlatmakta fayda var. Bilmeyenler ve merak edenler için işte cevabı…

 

Coworking Sanal Ofis Paketi Nedir?

Plaza Cubes’ün sanal ofis paketlerinden biri olan coworking işinize rahatça odaklanmanız, hızla üretmeniz ve çalışırken sosyalleşebilmeniz için sunulan bir çalışma alanıdır. Plaza Cubes olarak bizler bu hizmeti 4 şehir ve 12 lokasyonda bulunan tüm ofislerimizde sağlıyoruz. İhtiyacınız olan sadece sessiz bir çalışma alanı ise cafe köşelerinde, kalabalık ortamlarda bulunma zorunluluğunuz ortadan kalkıyor.

 

Coworking Paket Avantajları Nelerdir?

Coworking’in en büyük avantajı çalışma sürenizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda saatlik, günlük veya aylık olarak planlamanıza imkan tanıması diyebiliriz. Elbette sanal ofisinizin hizmeti kapsamında bulunan size en yakın lokasyondaki ofislerimizdeki lounge ve çalışma masası kullanımlarında çevrenizdeki diğer çalışanlarla iş birliği kurma şansına sahip olmanız da sizin bonusunuz… Bu hizmete sahip olmak için de kontrat sürenizin minimum 6 olduğunu hatırlatırız. Şimdi kısa başlıklar halinde coworking ofis avantajlarını sizler için derleyelim.

 

Lounge ve Ortak Çalışma Alanlarında 2 Kişilik Kullanım Hakkı

Plaza Cubes’un tüm ofislerinde harika tasarımlara sahip lounge ve işinizi en rahat biçimde yapabilmenizi imkan tanıyan coworking alanları bulunmaktadır. Satın alımını yaptığınız paketimizde size en yakın ofisimizde bulunan bu alanların kullanım hakkına sahipsiniz. Üstelik çalışmalarınızı tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Size destek olan bir ekip arkadaşınızla Plaza Cubes ofislerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz.

 

Prestijli Bir İş Adresi

Plaza Cubes’ün 4 şehir ve 12 lokasyonda yer alan tüm ofisleri bulundukları şehrin en prestijli bölgelerinde yer almaktadır. İş dünyasında prestij her zaman çok önemlidir. İşletmenizin imajı için iyi bir adrese sahip olmak gerekiyor.  Kuruluş adresi farklı bir yer olan işletmenizin kartvizit adresi olarak coworking hizmeti aldığınız ofisimizi göstererek bu imajınızı sağlamlaştırabilirsiniz.

 

Çağrı Yanıtlama ve Yönlendirme Hizmeti

Paketiniz kapsamında tarafınıza bir adet telefon numarası tahsis edilmektedir. Aynı hizmet kapsamında tarafınıza gelen çağrılarınızın profesyonel bir ekip tarafından şirket isminizle cevaplanması ve arayan bilgisinin elektronik postayla iletilmesi sağlanır. Bu sayede sekreterya tarafı için harcamış olduğunuz bütçeden kurtularak tasarruf etmiş olursunuz.

 

Kargo, Posta ve Fax Takibi

Şirketiniz adına gelen tüm evraklarınız posta odamızda muhafaza edilip, istediğiniz şekilde tarafınıza ulaştırılır. Ya da ofisimizi ziyaretiniz sırasında kendiniz elden teslim alabilirsiniz.  Ayrıca gelen fakslarınız taratılmak sureti ile elektronik posta yoluyla tarafınıza ulaştırılır.

 

Toplantı Odası Kullanım Hakkı

Paket kapsamında tüm coworking kullanıcılarımızın ayda 1 saat toplantı odalarımızı kullanım hakları vardır. Kullanım sağlayacağı önceden belirterek odayı ayırtmaları yeterlidir. Ayrıca toplantı odalarında bulunan LCD monitörde kullanım için hizmetinizdedir.  Talep doğrultusunda projeksiyon hizmeti de sağlanır.

 

Lounge Kullanım Hakkı

Coworking kullanıcılarının Plaza Cubes ofislerinde sınırsız 2 kişilik lounge kullanım hakları vardır. Üstelik sınırsız kavramı yalnızca ofis kullanımından ibaret değildir. Sürpriz ikramlar ve sınırsız sıcak içecek  servisimiz mesai saatleri içinde devam etmektedir.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Listeleri Karşılaştır